Tim Menswear

Tim Menswear herkent u aan de mooie merken, de goede prijs- kwaliteitverhouding, de gezelligheid en de zeer plezierige, ongedwongen en vakkundige advisering. Aan de gezellige huistafel in het nostalgische pand kunt u altijd plaatsnemen voor een heerlijke cappuccino.

Tim Menswear is een echt familiebedrijf. Tim en Simone Lemsom runnen de winkel al ruim 24 jaar met veel plezier en passie. Samen hebben zij twee kinderen, Serena (24) en Fabio (20), die beiden zijn opgegroeid in de zaak. Serena begon in 2014 in de zaak als bijbaan. Nu werkt ze vier dagen in de week. Haar hoofdtaak is het verzorgen van de online marketing, de website en de webshop. Fabio werkt sinds oktober 2016 elke zaterdag. Hij helpt u graag bij het samenstellen van een outfit die bij u past.

Marja de Vet – de Wit heeft zich eind december 2016 bij ons team aangesloten. Twee dagen per week staat zij voor u klaar om u te adviseren op het gebied van maat, kleuren en het samenstellen van outfits.

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel!

Met vriendelijke groet uit Laren,

Simone en Tim Lemsom

PS Bezoek ook eens de Tim Menswear Webshop. Geselecteerde artikelen bestelt u nu online. Onze strijkvrije shirts, boxers en slips krijgt u zo gemakkelijk thuisbezorgd! Kijk dus gauw. Betalen doet u makkelijk met iDEAL.