Tim Menswear

 

Tim Menswear herkent u aan de mooie merken, de goede prijs- kwaliteitverhouding, de gezelligheid en de zeer plezierige, ongedwongen en vakkundige advisering. Aan de gezellige huistafel in het nostalgische pand kunt u altijd plaatsnemen voor een heerlijke cappuccino.

Tim Menswear is een echt familiebedrijf. Tim en Simone Lemsom runnen de winkel al ruim 23 jaar met veel plezier en passie. Samen hebben zij twee kinderen, Serena (22) en Fabio (18), die beiden zijn opgegroeid in de zaak. Sinds de zomer van 2014 werkt Serena elke week op zaterdag. Haar hoofdtaak is het verzorgen van de online marketing en het optimaliseren van de website en de webshop. Fabio werkt sinds oktober 2016 elke zaterdag. Hij helpt u graag bij het samenstellen van een outfit die bij u past.

Daan Hilgeman heeft zich eind september 2016 bij ons team aangesloten. Vier dagen per week staat hij voor u klaar om u te adviseren op het gebied van maat, kleuren en het samenstellen van outfits.

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel!

Met vriendelijke groet uit Laren,

Simone en Tim Lemsom

PS Bezoek ook eens de Tim Menswear Webshop. Geselecteerde artikelen bestelt u nu online. Onze strijkvrije shirts, boxers en slips krijgt u zo gemakkelijk thuisbezorgd! Kijk dus gauw. Betalen doet u makkelijk met iDEAL.