Circle of Gentlemen

 

Tim Menswear verkoopt Circle of Gentlemen sinds lente/ zomer 2017. Het mooie aan Circle of Gentlemen is dat het een Nederlands modemerk is. Het merk ontwikkelt kleding speciaal voor de zelfverzekerde en modebewuste man. De collectie heeft een kenmerkende Italiaanse stijl. Circle of Gentlemen produceert de kleding volledig in Europa. Tim Menswear is trots om dit Nederlandse en maatschappelijk verantwoord ondernemende merk te voeren.

Circle of Gentlemen werd in 2006 opgericht door Michel van Kommer en Janjaap van Gent. Vandaag de dag is het merk nog steeds aan het groeien in Europa en het wil zich in de toekomst nog verder uitbreiden.

De collectie van Circle of Gentlemen staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige shirts. Met name de shirts zijn populaire items. Het merk biedt dan ook veel verschillende soorten overhemden. De overhemden van Circle of Gentlemen kunnen zowel zakelijk als casual gedragen worden en zijn dus geschikt voor elke gelegenheid. De shirts kunnen uitstekend met de colberts van Circle of Gentlemen gecombineerd worden.