Najaar/Wintercollectie 2015


De najaar/wintercollectie van 2015 komt langzamerhand binnen gedruppeld. Kenmerkend aan de nieuwe collectie zijn de mooie, rijke stoffen en de warme kleuren. In tegenstelling tot afgelopen jaren bevat de collectie dit najaar veel kleur. Van een mooie marine stof, tot een warme rode, de collectie bevat het allemaal.

De volledige najaarscollectie van het luxueuze merk Paul & Shark is inmiddels binnen gekomen en ligt mooi gepresenteerd in de winkel. Nieuw bij deze collectie is de ‘smart casual’ lijn. Smart casual staat voor netjes en casual. Dit is zeer geschikt voor de man die in zijn vrije tijd ook graag nettere kleding draagt.
Naast de prachtige Paul & Shark collectie hebben wij voor dit najaar veel accessoires van dit mooie merk ingekocht, waaronder leuke sleutelhangers, sjaals, plaids en caps.

BritishIndigo1_web

NIEUW
Nieuw dit najaar bij Tim Menswear is het merk British Indigo. Dit merk is gelanceerd in 2002 en brengt ieder seizoen een volledige collectie aan menswear items op de markt. Het is een draagbare collectie en is ontworpen voor de ambitieuze en modebewuste man. Bij British Indigo staat kwaliteit hoog in het vaandel en dit is dan ook terug te zien in de ontwerpen en in de speelse collectie. Leuke details en mooie kleuren zijn veel terug te zien bij British Indigo.