McAlson – Gant – A-dam – Schiesser – Hom

 

McAlson
McAlson, de favoriete, losse boxer bij de mannen van 100% hoogwaardig katoen. Alle stoffen en toebehoren komen uit Italië en Portugal en ook de productie is 100% Europees. Dit staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk seizoen worden negentig exclusieve dessins met een bijzondere combinatie van ruitjes, strepen en unieke motieven geproduceerd. McAlson boxershorts vallen in de smaak dankzij hun perfecte pasvorm, die het resultaat is van een combinatie van de Amerikaanse snit aan de achterkant en de extra steun aan de binnenkant. McAlson, the ultimate male comfort.

Gant
Gant brengt boxers met een strakke fit en leuke dessins voor de jonge moderne man. Ze zitten niet alleen heel lekker, ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit dankzij de moderne dessins.

A-dam
Het is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt. Precies; je boxer. Daarom maakt A-dam Underwear boxers die meteen je dag maken. Die er fantastisch uitzien én ook nog eens heel lekker zitten. Want het gaat uiteindelijk om de inhoud.
A-dam Underwear maakt boxers voor mannen met karakter. Dat zie je terug in de originele designs, een gevarieerde collectie, comfortabele pasvorm, verantwoorde productiewijze en de beste materialen.

Schiesser
Klanten vertrouwen al meer dan 135 jaar op het merk Schiesser. Een succes dat gebaseerd is op de altijd geldige waarden van kwaliteit en natuurlijkheid, evenals innovatie en flexibiliteit. Schiesser biedt underwear in hoogwaardige kwaliteit en perfecte pasvormen. Van de klassieke slip, tot en met de moderne boxer.

Hom
Bij Hom draait het om underwear die gericht is op de moderne man. Hom biedt u boxershorts en t-shirts in hoogwaardige kwaliteiten én pasvormen. Bij de boxershorts is de HO1 het meest verkochte item van de collectie.