Tru Virtu

 

De items die we meedragen in onze portemonnee zijn de afgelopen jaren drastisch veranderd. De klassieke vormen van betaling is aangepast door “plastic geld”. Naast betaalpassen en creditcards dragen we allerlei andere soorten passen met ons mee, zoals: klantenpassen, lidkaarten, ID-kaarten en rijbewijzen. Op al deze kaarten zijn onze persoonlijke gegevens opgeslagen.

Enerzijds is het zeer gemakkelijk om overal en op ieder tijdstip alle persoonlijke passen met ons mee te dragen, maar daarentegen neemt het veiligheidsrisico gestaag toe. Gevoelige persoonsgegevens kunnen – tijdens een betaling of onderweg – erg eenvoudig en zonder dat u het merkt illegaal gedetecteerd worden.

Tru Virtu vindt dat veiligheid en bescherming van de persoonlijke gegevens en documenten op de eerste plaats komt. Door het RFID-beschermingssysteem worden uw persoonlijke documenten goed beschermd.
Daarbij is de wallet van hoogwaardige materialen gemaakt, zoals geanodiseerd aluminium, hoge sterkte kunststof en roestvrij staal zodat het cardholder niet gaat roesten.

Er zijn vier modellen:
– Card Case voor (betaal)passen, creditcards, bankbiljetten, business cards en bonnen.
– Credit Card Case voor (betaal)passen, creditcards, bankbiljetten, business cards en bonnen.
– Cash & Cards voor (betaal)passen, creditcards, bankbiljetten, munten, business cards en bonnen. Met een extra vakje van         stainless steel voor zes biljetten en een extra compartiment voor muntgeld.
– Money & Cards voor (betaal)passen, creditcards, bankbiljetten, munten, business cards en bonnen. Met een extra                       compartiment voor 30 bankbiljetten.
– Papers & Cards voor (betaal)passen, creditcards, bankbiljetten, business cards, bonnen en documenten (ID-kaart/rijbewijs).