Exentri Wallet met RFID-bescherming mozaiek bruin

€54,95

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: u heeft het binnen 2-4 werkdagen in huis
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

De Exentri Wallet is een compacte portemonnee. In het formaat van een creditcard is de Exentri Wallet super compact en ideaal om in je broekzak te steken. Door de twee vensters aan de buitenzijde van de Exentri Wallet kan je meteen je belangrijkste pasje uitschuiven met je duim. Ideaal voor het in- en uitchecken in het openbaar vervoer óf het contactloos betalen.

Deze nieuwste versie van de Exentri Wallet is afgewerkt met een beschermende folie, waardoor je kaarten in je portemonnee niet van buitenaf door anderen kunnen worden uitgelezen en gebruikt. De Exentri Wallet is volledig beschermd tegen digitale diefstal.

Bij de vier vakken aan de binnenkant van de portemonnee kun je zelf kiezen hoeveel pasjes je erin steekt. De vakken geven ruimte voor één, twee of zelfs drie pasjes per vak. Het leder rekt gewoon mee wanneer je er meer pasjes insteekt. Hierdoor kunnen er zes tot maar liefst veertien pasjes in de Exentri Wallet.

Er zit één groot vak in de portemonnee die ruimte geeft voor bankbiljetten en bonnetjes. Deze hoef je niet te vouwen. De Exentri Wallets zijn gemaakt van hoogwaardig leder, afgewerkt met een roestvrijstalen sluiting. Ze worden geleverd in een mooie geschenkverpakking.

Artikelnummer: EX-D-332

0 sterren op basis van 0 beoordelingen