Verzenden en retourneren

Verzenden
Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Onze standaard levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Heeft u een product besteld op 'nabestelling', dan duurt het uiteraard een paar werkdagen langer voordat u dit in huis heeft. Ook hier zorgen wij ervoor dat u het zo snel mogelijk in huis heeft.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit aangeven via uw account in de webshop of contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.